vrijdag 25 november 2011

Citysessies LIVE!



A.s. zondag 27 november is het eindelijk zover!!! Dan gaat de website van Cityessies de lucht in en kan iedereen zo'n onwijs leuke relaxte fotoshoot boeken. En dat bij de beste en gezelligste fotografen van Nederland!!
Citysessies is een uniek concept voor relaxte portretfotoshoots op locatie, waarbij je heel makkelijk via de website een fotograaf bij jou in de buurt kunt vinden, met een fotografiestijl die jou aanspreekt. En deze fotograaf kun je dan gelijk boeken voor een coole fotoshoot met jou, alleen of met je partner, gezin, huisdier etc. Al binnen 24 uur na de shoot ontvang je de mooiste 24 foto's (digitaal).
Zelf ben ik citysessiefotograaf in de (ruime) regio Arnhem, dus zoek op Arnhem als je een shoot bij mij wil boeken :-)

Schrijf je je voor zondag 27 november in op www.citysessies.nl, dan maak je ook nog eens kans op een gratis Citysessie. Ik zeg: doen!

En om alvast in de stemming te komen en een sneak preview te geven van hoe zo'n sessie eruit zou kunnen zien, hierbij een paar foto's uit de Citysessie die ik afgelopen zondag met Ruben maakte. In de mist... maar dat was juist wel heel gaaf voor de sfeer die we zochten: lekker stoer en funky. Ruben bracht zijn saxofoon mee en kon er ook nog op spelen ;-). En als je dat dan op zondagochtend doet, in de mist, tussen appartementencomplexen... dan wordt je beloond met een applaus! Door de mist konden we niet ontdekken van wie, maar het was wel gaaf!









Tot ziens op www.citysessies.nl!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten