vrijdag 28 oktober 2011

Citysessie Anke, Thyra & Red



Het wordt hoog tijd: een blogpost over het geweldige Citysessie-concept!!
En omdat ik afgelopen week net een fantastische citysessie heb gemaakt met mooie mama Anke, hippe dochter Thyra en superster Red lijkt me dit het uitgelezen moment :-D.


En wat zijn dat eigenlijk, Citysessies? Nou gewoon, de meest relaxte, hippe, superleuke fotoshoots die gemaakt worden door de beste en meest sociale fotografen van Nederland! 
En niet in een starre studio maar lekker buiten in jouw eigen regio of stad. In de stad, het bos, op het strand.. het kan allemaal.
En na een shoot vol plezier ontvang je de volgende dag (!) 24 übervette foto's; van jou alleen, met je lief, je gezin, je beste vriend(in) of je huisdier, wat je maar wilt.
Ook ik mag me een Citybird noemen (ja, echt, zo noemen we de fotografen bij Citysessies!) en vind het echt te gekke shoots om te doen. 


Afgelopen woensdag maakten we dus de citysessie met Anke en Thyra (en Red). Het was een  prachtige zonnige herfstdag en met zulke mooie modellen was het geen wonder dat het resultaat ook prachtig is. 











En hier kun je de gehele citysessie van Anke, Thyra & Red bekijken:



Zou jij nou ook wel zo'n te gekke citysessie willen laten maken? Schrijf je dan gauw in op de site www.citysessies.nl en maak kans op een gratis fotoshoot!!

O ja... en we zijn nog steeds op zoek naar goede fotografen om ons team van Citybirds mee te versterken, ook daarvoor kun je op de site terecht!

1 opmerking: