Zo eens in de zoveel tijd dan krijg ik 't op m'n heupen; dan wil ik wat nieuws, iets anders. Nou ja, ook weer niet zo nieuw want het heeft wel altijd te maken met fotografie ;-).
En wat is er leuker dan 2 liefhebberijen te combineren, namelijk fotografie en koken/eten. De laatste tijd was ik nogal geïnspireerd geraakt door mensen als Helene Dujardin en Penny de los Santos.
Foodfotografie... het bleef maar door mijn hoofd gaan... zou dat niet iets voor mij zijn? Mooie plaatjes van mooi eten... Kookboeken, magazines, de prachtige borden van chef-koks... Maar dan wel in de stijl die mij aanspreekt: fris, uitnodigend, bestaand licht, sfeer en lifestyle.
Zelf ben ik weg van de stijl van foodfotografie van bovengenoemde 2 dames (hoe verschillend ook). En van de manier waarop die te zien is in de boeken van Jamie Oliver.
Langzaam zet ik de eerste stappen op dit spannende nieuwe pad. Nu vooral oefenen.
Deze keer met een uit Frankrijk meegebracht kaasje. Ik heb geprobeerd de sfeer van een lekker hapje buiten neer te zetten.
En zo is het 't lekkerst: met een beetje honing en wat walnoten op een geroosterd broodje!
Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze eerste try-out vinden, dus... let me know!
Bon appétit!
Ik lust geen kaas, maar ik krijg wel honger als ik deze foto's zie.
BeantwoordenVerwijderenJolanda